Nytt hinder = Hoppning

Först och främst vill jag tacka min fina vän Alma ( http://photoab.blogg.se/ ) för att ha överraskat mig med denna fina headern. Älskar den! TACK<3

Ny inköpt hinder = Hoppning

Som ni säkert såg på rubriken så har jag alltså hoppat idag igen.. För när man köpt ett nytt hinder så måste man ju faktiskt inviga det, eller hur?

Och när ens fina häst tycker det är såå roligt att hoppa så måste man ju bara hoppa lite granna..

Så jag och Sunspot tog en uppvärmnings tur för att sedan gå in i hagen och hoppa.

Vilket både jag och han tyckte var super kul! Även fast han inte hoppat så många gånger så gick det riktigt bra faktiskt. Ibland kan han ju vara lite långsam med att svänga efter hindret men det är ju sådant man får finslipa på. Han kan även vara lite grejig när man är på väg till hindret ibland men det är bara att trycka  honom lätt med foten så svänger han in mot hindret.

Så han kan nog bli duktig, även fast han inte har den här slanka smidiga kroppen. Men det viktigaste är ju att han/vi tycker det är kul!

Nu tror ni säkert att jag glömt av Midsummer! Men icke, istället för att rida på midsummer över hindret skickade jag honom över det från marken. Eftersom han inte kände sig 100 bekväm med det föra gången.

 

Tyvärr glömde/tänkte jag inte på att ta kort! Känner mig jätte slarvig nu.. Men det får väll bli någon annan gång dåråe! Har heller inte lyckats få fram bilden på mig och Sunspot när vi hoppade för ett år sedan. Men så fort jag får fram den ska ni få se den!

Kram /  Anna & hästarna i Valinge.

 


Anonym sa:

Design Anna, deisgn. Inte header (även om du har fått en ny header också) :) finis <3Du och sunspot kanske ändå vill vara med i sommar i hoppgruppen? :D

Svara i en kommentar i min blogg, kram!

2012-06-10 @ 08:22:42Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback